Celis Consult blev etableret i 2002 og tilbyder rådgivning indenfor alle tænkelige aspekter af trafikale sammenhænge – fra overordnet trafikplanlægning og borgerindragelse til skitseprojektering.

Celis Consult har specialiseret sig indenfor trafiksikkerhed og cykeltrafik og kan levere meget fagligt velfunderet rådgivning indenfor disse fagområder.

Pablo Celis har tidligere været ansat som teknisk rådgiver for Dansk Cyklist Forbund og som projektleder for Aarhus Cykelby gennem 15 år. Pablo er eksamineret trafiksikkerhedsrevisor. Celis Consult har de seneste år været rådgiver for en lang række danske kommuner i forbindelse med udarbejdelse af cykelstrategier og anlægsprojekter på cykelområdet. Herunder som rådgiver for en lang række danske kommuner og virksomheder. Pablo Celis har i perioden 2009 – 2019 været direktør for fagbladet Trafik & Veje. Pablo Celis er siden 2019 tilknyttet som ansv. redaktør på fagbladet Trafik & Veje. 

Celis Consult blev etableret i 2002 af civilingeniør Pablo Celis som en enkeltmandsvirksomhed og overgik i 2019 til et anpartsselskab.

Firmaet arbejder sammen med Troels Andersen Trafikplanlægning omkring kvalitetssikring af projekter samt assistance ved større eller mindre rådgivningsopgaver.  Læs mere om Troels Andersen Trafikplanlægning

Pablo Celis er forfatter til en række håndbøger på cykelområdet som kan ses herunder.

Håndbog i Cykeltrafik
Celis Consult 2014
Håndbog i Cykelstiinspektion
Celis Consult 2010
Cykelparkeringshåndbog
Celis Consult 2007