Rådgivning – fra idé til udførelse

Celis Consult tilbyder rådgivning indenfor en lang række fagområder og kan tilføre en god portion kreativitet og innovation til løsningen af enhver opgave. Jeg brænder især for at løse problemer som alle på forhånd har afskrevet og bidrager altid med et friskt, veloplagt og anderledes syn på hvordan man griber opgaverne an.

En stor del af udfordringerne skyldes ofte manglende eller dårlig kommunikation mellem centrale aktører og her har jeg en styrke som facilitatoren, der som regel får tingene til at gå op i en højere enhed.

Jeg er stærk på det politiske spil og forstår at kommunikere med alle type borgere og interessenter i bestræbelsen på at levere det bedste resultat på en given problemstilling.

Cykeltrafik

Med mere end 20 års erfaring med fremme af cykeltrafik kan Celis Consult tilbyde helstøbt og kompetent rådgivning indenfor alle aspekter og facetter af arbejdet med promovering og sikring af en god cykelkultur og – sikkerhed i kommunerne.

Læs mere her

Trafiksikkerhed

Celis Consult kan tilbyde trafiksikkerhedsrevision ved nye anlæg, ved ombygning eller på eksisterende vejanlæg. Celis Consult har mere end 15 års erfaring med at udarbejde trafiksikkerhedsrevisioner.

Læs mere her

Trafik- og Mobilitetsrådgivning

Celis Consult har mere end 20 års erfaring med at arbejde med – og implementere – overordnede trafikplaner samt mobilitetsplaner.

Læs mere her